вівторок, 29 березня 2016 р.

Міжрегіональний центр професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців приймає на навчання з професії тракторист-машиніст сільського господарства, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування на базі 9 класів.

Складно порахувати всі різновиди техніки, які люди створюють собі в допомогу. Без наших металевих помічників нам ніяк не обійтися, адже природою нам не дано стільки сили, щоб виконувати всю ту роботу, яку ми змушені робити. Однією з корисних машин можна назвати трактор. А людина, яка ним керує і ремонтує, називається тракторист. Це не просто водій трактора, він ще й керує його робочими механізмами, щоб виконувати величезний перелік операцій, змінюючи тільки інструмент. Представники цієї професії роблять величезний внесок в народне господарство. Без тракториста не зможуть працювати комунальні служби, ферми, промпідприємства і багато інших організацій. Так як люди з такою спеціальністю присутні на багатьох підприємствах з різним напрямком діяльності, то професію тракторист можна сміливо назвати затребуваною.

1 коментар:

  1. Я хочу поділитися свідченням того, як послуга фінансування Le_Meridian допомогла мені отримати кредит у розмірі 2,000,000.00 доларів США для фінансування мого проекту ферми марихуани, я дуже вдячний і пообіцяв поділитися цією законною компанією з фінансування для всіх, хто шукає спосіб розширити свій бізнес project.the company - компанія, що фінансує. Кожен, хто шукає фінансової підтримки, повинен зв’язатися з ними на адресу lfdsloans@outlook.com Або lfdsloans@lemeridianfds.com Містер Бенджамін також на WhatsApp 1-989-394-3740, щоб полегшити справи будь-якому заявнику.

    ВідповістиВидалити